Onze veelgestelde vragen

Wil je meer informatie over VSOcheck365? Waarschijnlijk staat het antwoord hieronder in de veelgestelde vragen. Staat je vraag er toch niet tussen? Neem dan contact op met VSOcheck365.

Werkwijze

Hoe kan ik contact opnemen met VSOcheck365?

Waarschijnlijk vind je het antwoord in onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er toch niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp of via het contactformulier. Het team van VSOcheck365 staat elke werkdag van 9:00-17:00 voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

In welke gevallen kan ik terecht bij VSOcheck365?

Als jouw werkgever heeft aangegeven jouw dienstverband te willen beëindigen en je hier een al voorstel voor heeft gedaan. Bijvoorbeeld in de vorm van een vaststellingsovereenkomst of een ontslagvoorstel per e-mail. Als je dit voorstel op schrift hebt ontvangen, dan kan je dit voorstel naar ons uploaden.

Kan ik ook bij VSOcheck365 terecht als ik mijn vaststellingsovereenkomst al heb getekend?

Je mag je binnen 14 dagen bedenken. Heb je de vaststellingsovereenkomst minder dan 14 dagen geleden ondertekend, dan kunnen wij nog steeds een controle uitvoeren.

Hoe dien ik mijn VSO in?

Je kunt jouw vaststellingsovereenkomst hier uploaden.

Het doorlopen van de intake lukt niet, wat nu?

Neem gerust contact op via WhatsApp of via het contactformulier. Wij helpen je dan verder.

Ik heb mijn e-mailadres verkeerd ingevuld, wat nu?

Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp (097-032376683) of via het contactformulier. Wij kunnen het e-mailadres dan voor jou aanpassen.

Hoe snel krijg ik een reactie?

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Nemen wij jouw verzoek tot controleren van je VSO altijd in behandeling?

Nee, niet altijd. VSOcheck365 is een initiatief van Wessel Van der Lans Arbeidsrecht advocaten. Advocaten mogen geen tegenstrijdige belangen behartigen. Het optreden tegen een (voormalige) cliënt is in principe niet toegestaan. Het kan dus zijn dat wij – in het geval zich een tegenstrijdig belang voordoet – jouw verzoek niet in behandeling kunnen nemen. 

Heeft het zin om VSOcheck365 in te schakelen?

Veel mensen twijfelen om juridisch advies in te winnen. Het kan toch verstandig zijn om ons in te schakelen. Wij hebben namelijk de expertise en de nodige ervaring om onze kennis op een deskundige manier toe te passen op jouw situatie. Hierdoor kunnen wij de juiste vragen stellen en zo voor jou het beste resultaat behalen. In veel gevallen is het mogelijk om voor jou tot een betere deal te komen. 

Kosten

Waarom is het controleren van een VSO gratis bij VSOCheck365?

VSOcheck365 doet een eerste check altijd gratis. In deze eerste check beoordelen wij ook of de vaststellingsovereenkomst voor jou beter kan. Denken wij dat jij meer kan halen uit de vaststellingsovereenkomst? Dan doen we je een voorstel om de volgende stap te nemen en met je werkgever te onderhandelen over een beter voorstel. Hierbij wordt altijd geprobeerd om de juridische kosten bij jouw werkgever te leggen. Is er aanleiding om door te onderhandelen in jouw zaak, dan bespreken we vooraf altijd de voorwaarden en kosten hiervan.

Voor wie is VSOcheck365?

VSOcheck365 is voor iedereen die een vaststellingsovereenkomst van zijn werkgever heeft ontvangen en zich hierover wil laten adviseren. VSOcheck365 wil ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot goed juridisch advies door gespecialiseerde advocaten en juristen.

Wie zitten er achter VSOcheck365?

Binnen VSOcheck365 wordt er samengewerkt met Wessel Van der Lans Arbeidsrecht advocaten. Wessel Van der Lans Arbeidsrecht advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht, ontslag en alles wat daarmee te maken heeft. 

Heb je vragen?

Heb je vragen over het uploaden van je VSO? Of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via WhatsApp of ons contactformulier. Alle vragen worden beantwoord op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.